Verbouwen en renoveren

Verbouwen en renoveren

Heeft u onlangs een andere woning of nieuwe bedrijfsruimte aangekocht? Of bent u dat binnenkort van plan te doen? Dan komt er veel op uw pad. Misschien is er een complete renovatie nodig en is het verbouwen en renoveren voor u geen dagelijkse kost. Laat Oranje Bouwgroep uw verbouwing of renovatie realiseren! Vanaf de voordeur tot en met de vaste trap naar de zolder verbouwen en renoveren wij uw project binnen afzienbare tijd, tegen een correcte prijs.

 

Specialistisch netwerk

Wij denken graag met u mee. In oplossingen, in concepten, in functioneel gebruik en in architectonische vormgeving. Dat is onze kracht. Binnen ons netwerk beschikken wij over een veelheid aan specialisten en vakmensen op allerlei gebieden. Allemaal zijn ze door de wol geverfd binnen hun eigen vakgebied. Op zo’n manier kunnen wij u als opdrachtgever altijd de beste vakspecialisten voor uw specifieke opdracht aanbieden.

 

Visitekaartje

Uw project is ons visitekaartje. Als Oranje Bouwgroep staat kwaliteit leveren daarom centraal. Vastgoed is bij ons in goede handen want de renovatie of de verbouwing ervan is onze passie. Wij zijn trots onze verbouwingen en renovatieprojecten. Op het perfecte plaatje dat we telkens weer kunnen opleveren. Als Oranje Bouwgroep hebben we goede contacten met architecten, projectontwikkelaars, bouwkundigen en een veelheid aan specialistische vakmensen. Hierdoor kunnen wij elk idee realiseren. Speciale wensen en de uitvoering van bijzondere concepten zijn bij ons in goede handen. U kunt hierbij denken aan het herindelen van woonruimtes, nieuwe functies aan bestaande ruimtes geven of leefruimtes optimaliseren qua vorm en functie. Oranje Bouwgroep denkt met u mee en voert vervolgens nauwkeurig uit.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Oranje Bouwgroep in relatie tot uw project? Wilt u advies als het om renovatie gaat? Neem contact op met Oranje Bouwgroep.  Wij zijn u graag van dienst!