Transformeren

Transformeren

Bent u in het bezit van een oud, maar bijzonder of authentiek pand? Een plaatje om te zien, maar ook een gebouw dat de nodige renovatie en verbouwingen nodig heeft? Precies dat is onze passie! Wij transformeren oude, onroerende goederen naar bruikbaar vastgoed. Gedateerde schoolgebouwen, ongebruikte kerken of sfeervolle bedrijfspanden krijgen een tweede leven wanneer Oranje Bouwgroep de renovatie en transformatie verzorgt. Veel van dit soort objecten staat leeg of wordt niet of nauwelijks gebruikt. Daarentegen is er nog steeds een groot te kort aan degelijke en betaalbare woonruimte in de Randstad. Wij zetten ons graag in voor dit vaak unieke vastgoed.

 

Bijzondere transformaties

Oranje Bouwgroep denkt in oplossingen. In concepten en in ideeën. Wij creëren graag bijzondere transformaties en zoeken bijzondere herbestemmingen voor bestaande objecten en vastgoed. Oranje Bouwgroep transformeert oude objecten tot volwaardige en complete woningen of kantoorgebouwen. Zo dragen wij een steentje bij aan het duurzaam ondernemen.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Oranje Bouwgroep in relatie tot uw oude vastgoed? Neem contact op met ons, we komen graag een kijkje nemen bij u op locatie.