Over ons

Samenwerken en synergie

Oranje Bouwgroep is een netwerk van specialisten, allemaal met hun eigen kennis en kunde. Binnen Oranje Bouwgroep werken we samen. We renoveren, verbouwen en transformeren vastgoed. Dat doen we in opdracht en bemiddelen bij het aan- en verkopen van vastgoed. Of we werken samen met vastgoedontwikkelaars. Verbouwen, renoveren en transformeren en het behalen van de hoogste verkoopprijs is onze passie. Iedere keer weer een project perfectioneren. Dat is wat we doen. Daar houden we van! Met een prachtig eindresultaat als visitekaartje.

 

Missie:

Wij van Oranje Bouwgroep geloven in vakmanschap, betrouwbaarheid en snelle realisatie van al onze bedrijfsactiviteiten. Wij willen ons onderscheiden door in alle fasen van een project de klant centraal te stellen. Wij verlenen onze diensten voor een eerlijke prijs. Waar we kunnen, versterken we onze goede naam en bouwen we deze uit.

 

Visie:

Wij zijn een innovatief en breed bedrijf, flexibel en altijd werkend aan totaaloplossingen. Door een proces gestuurde organisatie en als een bedrijf met vaste partners, willen wij blijven groeien en waarde blijven toevoegen voor onze klanten, zowel particulier als zakelijk.

 

Werken bij Oranje:

Wij zijn altijd geïnteresseerd in talent. Heb je een idee hoe jij je denkt een aanvulling te zijn voor onze organisatie? Stuur dan je cv en motivatiebrief met een Plan van aanpak naar: info@oranjebouwgroep.nl t.a.v. afdeling personeelszaken.