Vastgoedbemiddeling

De beste prijs voor uw woning!

Te mooi om waar te zijn? Niet als u Oranje Bouwgroep inschakelt. Wij bemiddelen, bouwen, renoveren en transformeren panden. Als het om verbouwingen en bemiddelen gaat, weten wij precies wat er speelt. Juist omdat we zelf professioneel betrokken zijn bij het bemiddelen en het praktische verbouwingsproces, kennen we de markt en de waarde van panden goed. Ook zien we de kwaliteiten van panden in het juiste bouwkundige en verkoop-technische perspectief. We weten wat panden bouwkundig waard zijn, maar kennen zeker ook de marktwaarde als geen ander.

Hoogste prijs, beste voorwaarden 

Precies deze dienst bieden wij als Oranje Bouwgroep nu aan: wij helpen u uw woning zo goed mogelijk te verkopen. Voor de hoogste prijs, het beste bod en de beste voorwaarden. Dat is net even anders dan u gewend bent van de gemiddelde makelaar, waarbij vooral een hoge doorloopsnelheid, goedkope gunning en hoge courtage belangrijk zijn.

Verkopen met Oranje Bouwgroep

Hoe wij dat doen? Wij zorgen voor een goede promotie van uw woning. Dat voorop gesteld. We komen langs en brengen uw woning in beeld. We bekijken de kwaliteiten van uw woning, bepalen samen de verkoopprijs, verkoopstrategie en zorgen voor een professionele fotograaf voor de foto’s welke ook filmt voor een promotievideo. Verder zorgen wij voor het inmeten conform NEN2580, plattegronden en een aansprekende verkooptekst. Naast de uitgebreide promotie hebben wij als Oranje Bouwgroep toegang tot Funda en een goed netwerk waarvan we gebruik maken bij de verkoop. Na de bezichtigingen en onderhandelingen met potentiële kopers, zullen wij het koopcontract opstellen en zorgdragen voor een vlotte afhandeling bij de notaris. Al onze activiteiten zijn erop gericht u te ondersteunen en te ontzorgen.

Kort samengevat regelen wij het volgende:

Woningopname
Verkoopprijs
Verkoopstrategie
Foto’s, video & 360 graden fotografie
Inmeten conform NEN2580 en plattegronden
Verkooptekst
Plaatsing Funda compleet
Afspraken inplannen
Bezichtigingen uitvoeren
Onderhandelingen
Koopcontract
Eindinspectie
Afhandeling notaris

Nog even op een rijtje… 

Oranje Bouwgroep is er dus ook voor u wanneer u uw woning wilt verkopen! Dit is wat we doen:

  • Uw pand zo goed mogelijk beoordelen op basis van professioneel bouwkundige kennis en kennis van marktwaarde;
  • Zorgen voor een perfecte promotie door middel van een mooie presentatie waarbij we fotografie, plattegronden, filmpjes en promotieteksten voor u maken;
  • Ons netwerk gebruiken om uw pand zo goed en snel mogelijk te verkopen;
  • U totaal ontzorgen en ondersteunen bij de verkoop van uw pand, zodat u de beste prijs ontvangt;
  • Het beste bod voor onze klanten!

Meer informatie?

Bel vandaag nog met Oranje Bouwgroep voor meer informatie, een concrete afspraak of een inventariserende bezichtiging van uw pand.
Wij zijn u graag van dienst!