Aankopen

Aankopen… en perfectioneren!

Bij Oranje Bouwgroep houden we van verbouwen, renoveren en transformeren. Wij denken in concepten, ideeën, sfeerbeelden en in de concrete uitvoering daarvan. Pareltjes afleveren op het gebied van gerenoveerd vastgoed zit ons in het bloed. Wij doen renovaties van vastgoed in opdracht van opdrachtgevers, maar daarnaast kopen we ook zelf vastgoed aan. Na grondige renovatie en transformatie verkopen wij dergelijke panden weer door.

 

Perfecte renovatie

Hebt u een interessant project, een woning te koop of kent u iemand die zijn of haar woning wil verkopen? Neem dan contact op met Oranje Bouwgroep. Stuurt u ons zoveel mogelijk informatie over de locatie, fotomateriaal en mogelijk plattegronden. Desgewenst komen we ook op locatie kijken. Samen kunnen we dan bepalen wat het pand waard is. Na eventuele aankoop krijgt de aanbieder van een interessant project commissie. Wij zorgen ervoor dat het pand perfect wordt gerenoveerd en getransformeerd. Vervolgens brengen we het weer op de markt.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over dit concept of heeft u vastgoed te koop? Hebt u zelf vastgoed waarmee u aan de slag wilt? Wij ondersteunen u graag op het gebied van verbouwing, renovatie en transformatie. Bel ons of laat een bericht achter. Wij komen graag in contact met u!